Beliggenhet

Midt i det pulserende livet i Nydalen, i etasjene over restauranten Nydalen Bryggeri & Spiseri og rett på andre siden av Akerselva for det nye signalbygget Vertikal Nydalen, kan du nå leie 1400 flotte kvadratmeter med tiltalende kontorlokaler.
BELIGGENHET
NYDALEN SENTRUM
areal
1400 KVADRATMETER
Ledig fra
1. OKTOBER 2023

Nydalen har absolutt alt

NV30A har en unik beliggenhet midt i hjertet av Nydalen, nærmest vegg i vegg med det nye signalbygget Vertikal Nydalen, Torgbygget, Raddisson Blu Hotell, Handelshøyskolen BI og en rekke kafeer, restauranter, utesteder, forretninger, treningssentre og boliger. Området utgjør et naturlig sentrum i Nydalen, med et sydende folkeliv døgnet igiennom. Her finner du også matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør og konferansefasiliteter, for å nevne noe. I tillegg befinner Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, seg kun 5 minutters spasertur unna.

Vakre Akerselva

Midt i det hele slynger vakre Akerselva seg igjennom hele Nydalen som en pulserende, brusende åre, og bidrar ytterligere til et levende sentrum med årlige, tilknyttede festivaler og aktiviteter. Akerselva har sitt utspring fra Maridalsvannet og utløper i Bjørvika. Elva er 9,8 kilometer lang med et fall på 149 meter, og bidrar til flotte naturopplevelser og et rikt naturmangfold på sin vei gjennom flere bydeler i Oslo.

Et levende sentrum

Nydalen er et populært område som inviterer til variert bruk med sin gode miks av møteplasser. Kombinasjonen av serveringssteder, grønne lunger, torg og andre byrom, i tillegg til vakre Akerselva som slynger seg gjennom, gjør at Nydalen oppleves som svært levende. Akerselva er en yndet badeplass i sommerhalvåret.

Nydalen i bilder

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontakt for mer informasjon.
Elise Bratt-Aanensen
Salgssjef