Om eiendommen

NV30A har en unik beliggenhet midt i det urbane, levende sentrum av Nydalen. Lokalene ligger i et sjarmerende teglsteinsbygg i Nydalsveien 30A og rommer i dag blant annet Nydalen Bryggeri & Spiseri.
BELIGGENHET
NYDALEN SENTRUM
areal
1400 KVADRATMETER
Ledig fra
1. OKTOBER 2023

Stilfullt og representativt

I 3. og 4. etasje i dette bygget har vi 1400 kvm ledige kontorlokaler til leie. Lokalene byr på noen spennende kvaliteter slik de står i dag, blant annet innslag av sjarmerende teglsteinsvegger i 3. etasje. 4. etasje er bygget i nyere tid, og store vindusflater preger denne etasjen. Her kommer den fine utsikten mot elven, torget og signalbygget Vertikal Nydalen virkelig til sin rett. Den flotte utsikten kan også nytes fra den deilige takterrassen som medfølger. Lokalene blir delvis oppusset og tilpasset leietakers ønsker. Lokalene består hovedsakelig av åpent landskap. Her vil det være mulighet for leie av parkeringsplasser på terreng og i garasje i nærheten av bygget.

Ledig areal er 1400 kvm, fordelt på 2 etasjer, med interntrapp mellom etasjene. Arealene kan eventuelt leies ut som to enheter

  • 3. etasje: 680 kvm
  • 4. etasje: 690 kvm
  • Takterrasse

Personal – restaurant

Leietakere i NV30A vil være velkommen til å benytte personalrestauranten i Vertikal Nydalen, som ligger rett på andre siden av broen. På bakkeplan i Vertikal Nydalen blir det nemlig i 2023 lansert et spennende italiensk matkonsept, flott uteservering, personalrestaurant og et tilhørende møteromssenter i regi av Fursetgruppen.

Planskisser

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontakt for mer informasjon.
Elise Bratt-Aanensen
Salgssjef